To Tip της Ημέρας!

, , No Comments

Εάν το μπάνιο σου είναι μικρό, πρέπει να βρεις λύσεις οι οποίες θα του δώσουν βάθος και ύψος, έτσι ώστε να δείχνει μεγαλύτερο. Διάβασε εδώ μερικές ιδέες:

1. Προτίμησε γωνιακά είδη υγιεινής και αξιοποίησε κάθε εκατοστό του χώρου σου.
2. Προτίμησε ανοιχτά χρώματα για τους τοίχους και το ταβάνι. Αν είσαι λάτρης των σκούρων χρωμάτων, τότε είναι να τους κάνεις χρήση με μέτρο, σε επιμέρους στοιχεία, όπως οι πετσέτες και τα διακοσμητικά. Μην ξεχνάς ότι τα σκούρα χρώματα έχουν την τάση να «πνίγουν» και να «συρρικνώνουν» τον χώρο.
3. Προσπάθησε να το εξοπλίσεις με είδη μικρά και λειτουργικά, τα οποία δεν πιάνουν πολύ χώρο αλλά συγχρόνως εξυπηρετούν τις οικογενειακές σου ανάγκες.
4. Αν το μπάνιο σου έχει παράθυρο, βάλε απέναντί του έναν μεγάλο καθρέφτη. Ο καθρέφτης θα αντανακλά το φως αλλά και θα δώσει «βάθος πεδίου» στο χώρο σου, κάνοντάς το να δείχνει μεγαλύτερο.
5. Προτίμησε τα ράφια αντί για ντουλάπια. Το βλέμμα διαπερνά τα ράφια, δίνοντάς μας την αίσθηση της άπλας, σε αντίθεση με τα ντουλάπια, όπου το βλέμμα μας περιορίζεται από αυτά.
6. Βεβαιώσου ότι ο τεχνητός φωτισμός έχει φυσικό χρώμα και ότι προέρχεται από σποτ τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία (πχ απέναντι από τον καθρέφτη) και όχι αποκλειστικά και μόνο πάνω ή γύρω από τον καθρέφτη. Να θυμάσαι ότι ο «σκληρός» φωτισμός δημιουργεί έντονες γραμμές και φωτοσκιάσεις που κάνουν τον χώρο να ασφυκτιά.
7. Στην μπανιέρα ή την ντουζιέρα σου προτίμησε να βάλεις διάφανη κουρτίνα ή καμπίνα με διάφανο τζάμι, που δεν «κόβουν» τον χώρο στα δύο.

Στην INSPIRATION HOME έχουμε πολλές ιδέες και λύσεις για όλους τους τύπους μπάνιων. Μίλα σήμερα κιόλας μαζί μας: 2130067542 & 6938919396.

www.inspirationhome.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου