Ολική Ανακαίνιση Διαμερίσματος

, , No Comments

Πρόκειται για ένα κτήριο κατασκευής του 1959, το οποίο όμως ήταν πολύ γερή κατασκευή, χωρίς ουσιαστικά προβλήματα υγρασίας και διάβρωσης. Οι νέοι ιδοκτήτες αποφάσισαν την ολική ανακατασκευή του, διαμορφώνοντας τους χώρους εκ νέου.

Έτσι λοιπόν, έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και τοποθετήθηκε νέος ηλεκτρικός πίνακάς. Επιπλέον έγινε εγκατάσταση της αναμονής για σύνδεση στο δίκτυο του φυσικού αερίου.

Η κουζίνα με την σαλοτραπεζαρία ενωποιήθηκαν, με την κατεδάφιση δύο τοίχων και την υποστήλωση του ταβανιού. Τα υπνοδωμάτια που πριν επικοινωνούσαν με ενδιάμεση πόρτα, τώρα διαχωρίστηκαν και το καθένα έχει την δική του είσοδο. Επιπλέον, δημιουργήθηκε ένα μικρό γραφείο για τις ώρες μελέτης κι εργασίας, το οποίο αποτελεί και τον προθάλαμο για την παιδική κρεβατοκάμαρα.

Αντικαταστάθηκαν όλα τα κουφώματα με νέα με θερμοδιακοπτόμενους υαλοπίνακες και αντικουνουπικά συστήματα, ενώ το πάτωμα καλύφθηκε με πλάκες σε απομίμηση ξύλου. Στην κουζίνα επίσης αντικαταστάθηκαν όλα τα ντουλάπια, με νέα μοντέρνας γραμμής, ενώ στα υπνοδωμάτα μπήκαν καινούργιες ντουλάπες.

Το μπάνιο άλλαξε όψη μετά την αντικατάσταση όλων των παλαιών ειδών υγιεινής και την τοποθέτηση της καμπίνας στο ντουζ και του επίπλου με τον καθρέφτη.

Η είσοδος στο διαμέρισμα ασφαλίστηκε με θωρακισμένη πόρτα, σύγχρονης γραμμής.

Η βεράντα του διαμερίσματος επίσης πλακοστρώθηκε, ενώ ο τοίχος επενδύθηκε με διακοσμητικό τούβλο. Η κουπαστή του κιγκλιδώματος αντικαταστάθηκε κι ολόκληρο το κάγκελο συντηρήθηκε. Τέλος τοποθετήθηκε τέντα περιμετρικά του διαμερίσματος.

Δες παρακάτω το video και φωτογραφίες της ανακαίνισης:  






Για περισσότερο υλικό σχετικά με αυτή την δουλειά, πάτα εδώ!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου